Politica de publicitate

Statement Regarding Dodd-Frank Wall Street Reform and Consumer Protection Act

Prin aceasta participantul este de accord să fie informat pe e-mail, telefon, SMS, MMS, voicemail şi/ sau poştă de către Robert Bosch SRL, Str. Horia Măcelariu 30-34, 013937 Bucureşti (denumit în ceea ce urmează "partener extra") în legatură cu rabate, produse noi, acţiuni respectiv să fie contactat cu privire la cercetări de piaţă în cadrul programului de loialitate extra, domeniul piese de schimb, echipamente de service şi servicii pentru service-urile auto.

Acest lucru este valabil şi pentru parternerii extra viitori în ceea ce priveşte informaţiile de la ei şi contactarea din partea lor în cadrul programului extra.
Acest accept poate fi revocat oricând de către participant. Revocarea se poate face pe e-mail (info@extra-premii.ro), la numărul de telefon 021 207 00 77 sau în scris la adresa Robert Bosch SRL,  Departamentul Automotive Aftermarket, Str. Horia Măcelariu 30-34, 013937 Bucureşti.
 

Participantul îşi dă prin prezenta acordul de a fi informat în viitor pe e-mail de către Robert Bosch SRL în legatură cu parteneri extra noi şi pentru a fi rugat să îşi dea acordul pentru a fi informat pe e-mail, telefon, SMS, MMS, voicemail şi/ sau poştă şi de către alţi parteneri extra noi în legatură cu rabate, produse noi, actiuni respectiv contactat cu privire la cercetari de piaţă în cadrul programului de loialitate extra, domeniul piese de schimb, echipamente de service şi servicii pentru service-urile auto.