Cum pot participa la programul extra?

Aici puteţi afla cât de uşor este să profitaţi de avantajele extra - unul din cele mai cunoscute programe de loialitate din domeniul service-urilor auto. Prin acest program dorim să vă răsplatim loialitatea. Achiziţionând produsele participante la acest program, puteţi acumula puncte pe care, ulterior, le puteţi transforma într-o mulţime de premii atrăgătoare. Bineînţeles că înscrierea în programul extra este gratuită pentru service-uri şi magazine de piese auto.
 
 

Dacă doriţi să participaţi, nimic mai simplu:

Inregistrare

Vă puteţi înregistra simplu şi repede pe pagina Înregistrare. Înregistrarea are 4 paşi şi presupune completarea unui formular şi a unei adrese de email valide. Vă rugăm să aveţi la îndemână numerele dumneavoastră de client de la distribuitorii de piese Bosch pe care doriţi să îi alegeţi (maxim 5). Se pot înregistra gratuit toate service-urile şi magazinele de piese auto cu personalitate juridică română şi cu sediul social în România. După încheierea cu succes a înregistrării, veţi primi pe adresa de e-mail menţionată de dumneavoastră un link de confirmare pentru activarea contului dumneavoastră extra.  După accesarea link-ului şi definirea parolei contului puteţi să beneficiaţi imediat de avantaleje programului. Extra vă răsplateşte loialitatea cu premii atractive. Ne bucurăm de participarea dumneavoastră!

 
Acumularea punctelor

După ce v-aţi înregistrat cu succes, puteţi începe să acumulaţi puncte. Acumulaţi puncte lunar, în funcţie de achiziţiile de produse Bosch participante la program de la unul din distribuitorii participanţi (puteţi selecta maxim 5 distribuitori. Chiar dacă selectaţi distribuitori dedicaţi unui anumit partener, numărul lor în total nu trebuie să fie mai mare de 5). Accesaţi pagina Produse extra pentru informaţii despre produsele Bosch partipante la acest program. Punctele sunt atribuite de extra în colaborare cu distribuitorii participanţi. De aceea, în formularul de înscriere vi se solicită introducerea numerelor de client asociate. Veţi primi 10 puncte pentru fiecare achiziţie în valoare de 500 lei (fără TVA)  în contul dumneavoastră extra.  Pentru a afla câte puncte aţi acumulat la un moment dat, nu trebuie decât să vă logaţi în contul dumneavoastră online extra şi să accesaţi Status puncte.

 
Transformarea punctelor şi alegerea premiilor

Aţi acumulat puncte extra şi doriţi să vă alegeţi un premiu atractiv? Puteţi transforma rapid şi simplu punctele acumulate în premii în cadrul contului dumneavoastră extra accesând pagina Premii. Aveţi la dispozitie un sortiment larg de premii care conţine peste 100 de premii din categoriile: promoţionale Bosch, electrocasnice Bosch, electronice şi IT, pentru magazine şi service-uri auto, scule electrice Bosch şi timp liber şi călătorii! Pe baza valorii afişate în puncte, alegeţi premiul dorit în shop-ul online de premii, comandaţi-l şi vi-l vom trimite în termen de 14 zile direct la adresa de livrare menţionată.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să consultaţi termenii şi condiţiile generale de participare.