Cargo


HC-CARGO a fost fondată în 1963 de către Holger Christiansen.
Sediu companiei se află în orașul Esbjerg, Danemarca, încă de atunci. Compania a reușit să facă față tuturor schimbărilor de pe piață și dezvoltărilor tehnice cu un spirit orientat către viitor și către client. De-a lungul a peste 60 de ani, clienții au apreciat nu doar calitatea înaltă a produselor HC-CARGO, ci și serviciile excelente și parteneriatele solide. În prezent, demaroarele, alternatoarele, compresoarele de aer condiționat, piesele auto electrice și accesoriile HC-CARGO reprezintă o prezență solidă și bine-cunoscută pe piața aftermarket a pieselor auto de schimb.
HC-CARGO s-a alăturat grupului BOSCH începând cu anul 2008.

Viziune

Prin abordarea orientată către viitor și către client, HC-CARGO construiește relații durabile și asistă partenerii și clienții în gestionarea afacerilor de succes. Relațiile comerciale de lungă durată ajută compania să rămână principalul furnizor de componente electrice auto din Europa.
Decenii de prezență pe piață au oferit companiei:
  • cunoștințe profunde despre industrie
  • experiență în gestionarea produselor inovatoare.
HC-CARGO dispune de o rețea excelentă de contacte printre producătorii de piese de schimb, asigurând respectarea standardelor ridicate de calitate.

Asigurarea Calității

Pentru a asigura în mod constant calitatea ridicată, procesele HC-CARGO respectă reguli stricte. Procesele de comandă și management ale HC-CARGO sunt certificate conform ISO 9001. Calitatea înaltă este garantată prin teste riguroase în departamentul de asigurare a calității. Inginerii testează piesele în ceea ce privește interacțiunea, potrivirea perfectă și instalarea ușoară înainte ca produsele să fie aprobate și puse în vânzare. Acest procedeu garantează că promisiunea de calitate este respectată.

Consultanță

De la prima livrare, se iau mostre aleatorii și se efectuează teste. Când toate aceste teste sunt reușite, produsele sunt în cele din urmă aprobate și puse în vânzare. Astfel, clienții se pot baza întotdeauna pe calitatea ridicată. Standardul de calitate al HC-CARGO se aplică și în ceea ce privește serviciile, expertiza și consultanța tehnică. Angajații dedicați sunt bucuroși să asiste clienții cu cunoștințe și experiență în afacerea lor.