Avantajele programului de loialitate extra

Care sunt avantajele dumneavoastră ca service auto sau magazin de piese auto dacă participaţi în programul extra? Aici puteţi afla mai multe despre avantajele, caracteristicile programului şi despre cum puteţi acumula puncte.

 

Avantajele pe scurt


 
Premii atractive

Puteţi alege premiul dorit din peste 100 de premii atractive din categoriile : promoţionale Bosch, electrocasnice Bosch, electronice şi IT, pentru magazine şi service-uri auto, scule electrice Bosch şi timp liber şi călătorii. Extra răsplateşte loialitatea.
 

Acţiuni speciale

Abonaţi-vă la Newsletter pentru a primi newsletterul extra şi vizitaţi cu regularitate pagina noastră Acţiuni. Aşa puteţi profita din plin de acţiunile speciale şi avantajele programului.
 

Acumulare puncte gratis

Participarea la programul de loialitate extra este gratis pentru service-urile auto şi magazinele de piese cu sediul social în România. Ce mai aşteptaţi? Pe pagina Înregistrare puteţi să vă înregistraţi pe loc repede şi usor şi începeţi astfel să acumulaţi puncte extra. Odată înregistraţi puteţi profita de avantaje pe termen lung.

 

Acumulaţi puncte inteligent


 
Cum colectez puncte extra?

Odată înregistrat, veţi primi pentru fiecare achiziţie de produse Bosch participante de la distribuitorii aleşi de dumneavoastră puncte în contul dumneavoastră extra. Mai simplu nu se poate! Cumpăraţi piese auto Bosch aşa cum faceţi şi acum, şi noi vă răsplătim pentru loialitate cu premii atractive.
 

Profitaţi de acţiunile noastre

Pe pagina Acţiuni veţi găsi în mod regulat acţiuni speciale şi alte avantaje ale programului. Profitaţi astfel mai mult şi strângeţi inteligent mai multe puncte extra!
 

Caracteristici principale


Peste 100 de premii online
Peste 100.000 de participanţi în Europa
Participare gratis 

*Pentru mai multe informaţii, vă rugăm citiţi capitolul Acordarea punctelor din Termeni şi condiţii.