Imprint


Detalii companie
Responsabil pentru site-urile de internet ale Robert Bosch SRL România

© Copyright 2014, Robert Bosch GmbH, Stuttgart, Germania
Toate drepturile sunt rezervate. Textele, fotografiile, desenele, sunetele, animaţiile şi filmele, precum şi aranjamentul acestora în paginile de internet ale firmei Bosch sunt protejate de legea dreptului de autor. Conţinutul acestor pagini nu poate fi copiat, distribuit sau modificat în scopuri comerciale. Unele pagini de internet ale firmei Bosch conţin şi fotografii al căror copyright aparţine unor terţi.

Numele şi adresa: Robert Bosch SRL,
București, sector 1,
str. Horia Măcelariu nr. 30-34, subsol, parter, et. 1, et. 2 și et. 4

 Management
Director general : Mihai Boldijar, Director economic: Karla Mafteiu

Responsabil pentru conținut
Robert Bosch SRL

Contactul dumneavoastră la Bosch
contact@ro.bosch.com


Nr. înregistrare
O.R.C.-T.B.- J40/7601/94

Număr de identificare în scopuri de TVA
C.U.I.- RO5541546

Contact pentru sesizări şi reclamaţii:

info@extra-premii.ro sau la numărul de telefon 021 207 00 77


Mărci

Dacă nu este altfel specificat, toate imaginile mărcii Bosch sunt înregistrate şi protejate legal. Aceast lucru este valabil în special pentru mărcile, logo-urile şi emblemele Bosch. Mărcile şi elementele constructive folosite în cadrul acestor pagini WEB sunt parte integrantă a identităţii firmei Robert Bosch GmbH, Germania.


Garantare a conţinutului

Aceste pagini au fost construite cu cea mai mare atenţie. Cu toate acestea Robert Bosch GmbH nu poate garanta pentru exactitatea informaţiilor incluse. Robert Bosch Srl. nu este responsabilă pentru pagube produse direct sau indirect de folosirea acestor pagini, în afara cazului unei neglijenţe evidente din partea Bosch.


Licenţă

Elementele de identitate ca patente, mărci, drepturi de autor, folosite în cadrul acestor pagini web sunt protejate de lege. Prin aceasta pagină nu se acordă nici o licenţă de folosire a elementelor de identitate.


Considerente legale

Ne bucurăm că aţi vizitat această pagină, şi pentru interesul faţă de produsele noastre. Eventualele date personale înregistrate sunt folosite doar pentru consilierea dumneavoastră, pentru trimiterea unor informaţii despre produse sau servicii. Robert Bosch Srl. vă asigură că datele dumneavoastră sunt folosite în concordanţă cu reglementările legale în vigoare.


Online dispute resolution (ODR)

Informaţii privind soluţionarea online a litigiilor: Comisia Europeană pune la dispoziţie o platformă pentru soluţionarea online (SO) a litigiilor. Această platformă serveşte ca punct de pornire pentru rezolvarea extrajudiciară a litigiilor care privesc obligaţiile din contractele de cumpărare online şi a contractelor de prestări de servicii online.
Platforma poate fi accesată la adresa http://ec.europa.eu/consumers/odr/ .

Nu încheiem tranzacţii extrajudiciare în faţa organelor de arbitraj pentru consumatori.