Stimată doamnă Adina Georgescu,

Pentru ca ne dorim sa imbunatatim in permanenta experienta dumneavoastra in programul eXtra, avem placerea sa va anuntam ca, incepand cu 1 februarie, ne extindem oferta de produse participante cu un nou partener de renume – Castrol – liderul mondial in materie de produse premium de lubrifiere, uleiuri, unsori pentru autovehicule si nu numai.

Astfel, achizitionand produsele Castrol Magnatec, Castrol Edge si Castrol Driveline, de la minim un distribuitor (max. 5), veti acumula puncte ce vor fi alimentate in contul dumneavoastra eXtra online.

Castrol Magnatec – Uleiul de motor dispune de molecule inteligente care ofera un strat protector suplimentar motorului, reducand substantial uzura acestuia.

Castrol Edge – Cea mai noua gama de ulei de motor, imbunatatit cu TITANIUM FST™ care îi dublează puterea si previne degradarea peliculei de ulei si a motorului.

Castrol Driveline – Gama de Specialităti Castrol oferă produse versatile şi orientate spre tehnologie vă permite să selectaţi produsul optim pentru vehiculele clienţilor dumneavoastră, să oferiţi o gamă largă de beneficii ale produselor şi să faceţi cea mai bună ofertă - în timp ce sporiţi confortul şi siguranţa la volan.

Aflati mai multe despre produsele participante in programul eXtra aici (o sa fie link), acumulati puncte achizitionandu-le si apoi vizitati magazinul online cu premii eXtra si alegeti-va premiul dorit!

Cu stimă,
Echipa eXtra.

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul www.extra-premii.ro. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa ne trimite-ti un email la info@extra-premii.ro.

 
Contact.
X